Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Příběhy klientů

Veronika, Jan a Honzík

11/2020

To, že jsme se s manželem jednoho krásného dne svěřili do rukou Arlety, považujeme za životní výhru. V této hře jsme totiž hned napoprvé obdrželi jako první cenu našeho dnes již dvouletého Honzíka. V lednu nás čeká překvapení číslo dvě. Jestli to bude holčička či chlapeček nevíme, co je však jisté, připíše se na seznam šťastných Arleťáčků. Děkujeme naší Arletě z celého srdce! 

Když mi na vysoké škole trochu podivínský spolužák, nadšenec do numerologie, spočítal z datumu mého narození, že si budu muset za vším v životě tvrdě jít a že pokud budu chtít něčeho dosáhnout, nebude to úplně snadné, jako první mě logicky napadlo dokončení vysoké školy. Hned za tím mě však již tehdy strašila otázka, zda budu mít jednou děti.

Školu jsem si v předposledním ročníku nakonec opravdu zkomplikovala nástupem do zaměstnání. Zplození potomka s životním partnerem však nevypadalo po vysazení antikoncepce a nepřítomnosti menstruace o nic růžověji. Běh na dlouhou, přibližně sedmiletou trať tak mohl začít.

Zmiňovaný spolužák naštěstí ve své „věštbě“ neřekl, že bych něčeho vytouženého nakonec neměla dosáhnout. A tak jsem dostudovala své vysněné povolání a po naprosto zoufalém boji o děťátko potkala Arletu. Kouzelné místo, kde se dějí zázraky. Anebo za to může ten skvělý pan doktor, jehož přístup k pacientovi je naprosto ojedinělý, u kterého hned na první návštěvě víte, že tady to prostě vyjde a který má pod sebou úžasně sehrané anděly? Pravděpodobně bude něco pravdy na obojím. To, že jsme se s manželem jednoho krásného dne svěřili do rukou Arlety, považujeme za životní výhru. V této hře jsme totiž hned napoprvé obdrželi jako první cenu našeho dnes již dvouletého Honzíka. V lednu nás čeká překvapení číslo dvě. Jestli to bude holčička či chlapeček nevíme, co je však jisté, připíše se na seznam šťastných Arleťáčků.

Děkujeme naší Arletě z celého srdce!

                                                                                                                                     Veronika a Jan

Zpět na seznam