Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Příběhy klientů

Veronika, Aleš a Alex

12/2020

Náš obrovský sen se splnil. Jmenuje se Alex.

Čekali jsme na něho spoustu let a všechno to trápení určitě stálo za to. Těhotenství přišlo nečekaně a bylo pro nás úžasným překvapením. Zázraky se dějí, a to doslova.

Ve zkratce vám povíme náš příběh: Během šesti let jsme podstoupili několik inseminací, deset transferů, ale vše bez úspěchu. Všechna těhotenství dříve nebo později po pozitivním těhotenském testu samovolně odešla. Naše naděje se ztrácely. Štěstí stále nepřicházelo, a tak jsme se rozhodli pro jinou cestu "náhradní maminku". Přijeli jsme na konzultaci do Arlety ohledně všech potřebných záležitostí, které tato cesta vyžaduje spolu s oslovenou náhradní matkou. Naše rozhodnutí bylo konečné, už jsme dál nechtěli čekat. S panem doktorem jsme probrali vše důležité. Před odchodem z ordinace se pan doktor rozhodl provést ještě kontrolní vyšetření ultrazvukem. A tehdy to celé nabralo úplně jiné obrátky, jelikož odhalil, že čekáme miminko. Nemohli jsme uvěřit. To štěstí se nedá slovy popsat.

Člověk zkrátka nesmí nikdy ztrácet naději a náš příběh je toho důkazem.

Arleta a její personál nám moc pomohl. Jejich profesionalita a lidský přístup nám po celou dobu dodával sílu věřit v úspěch. Vždy jsme se tam cítili jako v rodině.

Z celého srdce děkujeme, Arleto!

Zpět na seznam