Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Příběhy klientů

Náš zázrak Lilinka

03/2022

Naše cesta k vysněnému miminku 

Všechno to začalo na naší letní dovolené u moře, kde jsme si řekli “Že to zkusíme”. Z dovolené jsme si bohužel miminko neodvezli, tak jsme zkoušeli dál. Bohužel následující měsíce se nic nedělo a nedělo se nic ani další půlrok. Rozhodla jsem se navštívit mého odborného lékaře, který mi řekl, že je vše v nejlepším pořádku. Přítel byl také na vyšetření, a také mu řekli, že je vše v pořádku. 

Chvíli jsme to zase neřešili, jenže se zase další půlrok nic nedělo. Už nám to bylo divné, vzhledem k tomu, že jsme oba po vyšetření a údajně zdraví. 

Jednoho dne přišel přítel domů, že se bavil s kamarády, kterým pomohli k miminku v ARLETĚ. Od té doby jsme začali přemýšlet nad touto variantou, že navštívíme odborné pracoviště pro neplodnost. 

Týden na to jsme vyplnili na webových stránkách Arlety veškeré dotazníky. Obratem se nám z Arlety ozvali a doladili jsme termín první návštěvy. Zanedlouho jsme jeli do Arlety, kde nás všichni okouzlili svým přátelským jednáním a vždy s úsměvem. :-) Následovala prohlídka u pana doktora Doležala, který mi jako JEDINÝ řekl, že mám něco špatně s vejcovody. Poslal mě na operaci, kde se mělo zjistit více. 

Po půl roce, kdy už jsem byla po operaci (s výsledkem, odebrání obou vejcovodů) jsme znovu navštívili Arletu. 
V ARLETĚ na nic nečekali a rovnou mi nasadili hormonální léčbu. A dnes už tu je s námi naše miminko, naše milovaná princezna. 

Mysleli jsme si, že miminko jen tak mít nebudeme a nebo taky vůbec, ale ARLETA umí zázraky. V duchu děkujeme ARLETĚ za naší holčičku každý den. 
DĚKUJEME

Michaela, Pavel & Lillinka 

Zpět na seznam