Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Příběhy klientů

Kateřinka

01/2022

Vážení Arleťané :-),
dovolte, abych se s vámi podělil o počátek životního příběhu naší Kateřiny a zároveň tím vyjádřil hluboké, upřímné a neskutečně obrovské poděkování celé vaší klinice.
Na úvod hrdě uvádím, že dne 1. 12. 2021 se v chrudimské porodnici narodila naše Kateřina s váhou 3 260 g a výškou 49 cm. A je to naprosto boží smějící se miminko, které má neskutečně statečnou a úžasnou maminku :-).
Na podzim roku 2020 jsem za vámi přišli s mou přítelkyní Dášou na konzultaci ohledně asistovaného početí. Měli jsme zkušenosti z jiné kliniky, kde je trendem to, že pokud to nevyšlo, tak to nevadí, zkusíme to znovu a když chcete a máte peníze, můžete to zkoušet, jak dlouho chcete. Nikdo se nestará, proč to nejde.

První sezení s panem doktorem Doležalem bylo velice intenzivní, anamnéza byla tak hluboká, až nás to překvapilo a následná přímost pana doktora byla více než nečekaná. Trochu nás to vrátilo na zem a uvedlo do reality (přítelkyni bylo v té době 45 let a pokoušeli jsme se o její i moje první dítě).

Nicméně díky tomuto uvedení do reality a prezentaci možností jsme se poměrně rychle s partnerkou shodli na tom, že dítě chceme, a že i cesta dárcovských vajíček je pro nás cestou schůdnou. Proto hned v lednu 2021 došlo k prvnímu IVF. To se bohužel nezdařilo, panu doktorovi to však odkrylo další důležité informace. Po úpravě medikace a díky trochu jinému přístupu došlo již na druhý pokus k úspěšnému IVF.
Následně to už šlo vše ráz na ráz ... :-)

Shodou okolností jsme se zanedlouho po početí přestěhovali z bytu do našeho nového domu. Následně proběhly zásnuby a velmi brzo poté došlo i na svatbu. A konečně 1. 12. přišla i Kateřina.
Neříkám, že to vše je vaší zásluhou, třeba stěhování do domu by bylo tak jako tak :-). Rozhodně však díky vám vzniklo těhotenství, to mělo trochu více vliv na termín zásnub a rozhodně těhotenství a zásnuby měly vliv termín na svatby :-)
Velice vám všem děkujeme za to, co děláte, za to, jak to děláte, za váš přístup.

Z celé kliniky je cítit, že to pro vás není jen zaměstnání, ale spíše poslání. Že to, co děláte, děláte s chutí, zájmem a nadšením!

Děkujeme.

Dáša, Tom a Kateřina

Zpět na seznam